Smo mlado podjetje, katero vam ponuja moderna in kvalitetna oblačila, ki vas bodo spremljala na vseh posebnih dogodkih. Naš cilj je, da boste v naših oblačilih opazne, v njih pa se boste zaradi kakovostnega in lahkotnega materiala počutile udobno. Pregovor pravi “Kdor prej pride, prej melje” in tako pravimo tudi mi, saj vam ponujamo unikatne izdelke v omejenih količinah.

Za spletno trgovino dressadvice.si stoji mlada družinica, polna pozitivne energije in volje. Verjamemo, da dejanja vodijo k rezultatom, zato se trudimo, da so naše stranke zadovoljne. Sladjana je skrbna, natančna, poštena in vedno pozitivne energije. Vsakodnevno išče nove izdelke in se dogovarja z evropskimi proizvajalci za sestanke, zabava vas na Facebooku in Instagramu, piše članke in pripravlja video vodiče. Janej je tisti, ki Sladjano podpira iz ozadja, jo spodbuja in ji pomaga pri poslovnih potezah. Točnost, vestnost, doslednost in natančnost so njegove največje vrline. Da ponudimo izjemno kakovostna oblačila, se skupaj odpraviva na pot in se o kakovosti izdelkov prepričava najprej sama. S skupnimi močmi sva hitro odzivna na vsa tvoja vprašanja. Najmlajši član družinice je najin štirinožni srček Tai, ki naju podpira pri vseh odločitvah in potezah. Je pa hkrati tudi čuvaj naših in vaših oblačil. 🙂

Zakaj spletna stran in hkrati blagovna znamka Dress Advice?

  • ker so naša oblačila izjemno kakovostna in unikatna,
  • ker pred samim nakupom sami preverimo kvaliteto,
  • ker so oblačila izključno od evropskih proizvajalcev,
  • ker smo zaupanja vredni in hitro odzivni, prijazni in vsako grajo ali pohvalo zelo radi sprejmemo,
  • ker se trudimo in se bomo še naprej trudili biti najboljši, ter vam na naši spletni strani ponuditi čim več različnih izdelkov.

Hvala, ker nam zaupate 

Svoje stranke izjemno cenimo in smo jim hvaležni za zaupanje v našo blagovno znamko. Veseli smo vsakega komentarja, pohvale in pripombe, saj le s konstruktivnimi kritikami lahko postanemo še boljši in vam ponudimo, kar se da prijetno nakupovanje na naši spletni strani.

Ker želimo, da si tudi ti del naše zgodbe, uporabi #dressadvice ter deli svoje fotografije in mnenja o izdelkih na našem Facebook in Instagram profilu.