Imaš vprašanje? Preberi pogosta vprašanja, ki jih prejmemo od strank in naše odgovore.

Če danes naročim, kdaj prejmem paket?

Paketke se trudimo odpošiljati, kar se da hitro. Največkrat je to še isti delovni dan (do 15. ure) oziroma najkasneje v roku dveh delovnih dni.

Kako plačam paket?

Na izbiro imaš več načinov plačila:

  • Poštarju lahko plačaš po povzetju , ko ti pripelje paketek. Torej – poštar ti bo prinesel paket na dom, plačaš pa kar njemu. Če te ob dostavi ne bo doma, pa ti bo pustil sporočilo o prispeli pošiljki s kontaktnimi podatki in z informacijami o prevzemu paketka, ki ga lahko na pošti prevzameš v 15. dneh.
  • Plačaš lahko po predračunu prek UPN-naloga ali spletne banke. V tem primeru izberi plačilo po povzetju, v opombe na 2. koraku blagajne pa zapiši, da želiš plačati po predračunu, in v najkrajšem možnem času ti bomo podatke posredovali na mail.
  • Plačaš lahko s plačilno kartico Visa/Mastercard oziroma s PayPal. V tem primeru izberi način plačila na 2. koraku (podrobnosti o naročilu). Nakup nadaljuješ na PayPal / Kreditna kartica in si izbereš plačilo PayPal ali kreditna kartica (kot prikazuje spodnja slika)

Paypal

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Ob nakupu izdelkov do 35 € je strošek pošiljanja 3,50 €. Ob nakupu izdelkov nad 35 € pa je strošek poštnine brezplačen.

Lahko plačam po predračunu?

Sicer prisegamo na pošiljanje preko odkupnine, ker tako oblačila prejmeš najhitreje. Če pa želiš plačati po predračunu, izberi najprej plačilo po povzetju, zatem pa nam v okence “opombe” na blagajni zapiši, da bi plačala po predračunu in v najkrajšem možnem času ti bomo poslali podatke za nakazilo (dodatno poleg maila s potrdilom naročila). Paketek odpošljemo, ko nakazilo prispe na naš bančni račun. Plačaš lahko tudi s plačilno kartico Visa/Mastercard oziroma s PayPal-om. V tem primeru izberi način plačila na 2. koraku blagajne in sledi korakom (podatke vpišeš v okvirček, ki se ti prikaže za 2. korakom).

Lahko dobim originalni račun na podjetje?

Seveda! V opombe ob naročilu samo pripiši, da želiš originalni račun na podjetje, poleg pa pripišeš vse podatke, ki jih potrebujemo – ime in naslov podjetja ter davčno številko. Račun bo varno prispel v paketku.

Kako sploh kupim izdelke?

Preprosto dodaš izdelke v košarico, se odpraviš na blagajno, vpišeš svoje podatke in oblačila so že na poti k tebi. Če sovražiš tehnologijo, še vedno pa toliko bolj obožuješ nakup oblačil, nam lahko tudi pišeš na info@dressadvice.si ali pokličeš na telefonsko številko 041 961 484 – Sladjana ali 040 979 323 – Janej in uredimo naročilo zate oziroma ti pomagamo pri oddaji naročila. Na email smo dosegljivi vsak dan, 24 ur na dan. Na telefon smo dosegljivi vsak delavnik med 7 uro in 17 uro.

Kako poteka dostava?

Svoje paketke dostavljamo preko Pošte Slovenije.

Poštar ti bo dostavil paketek na naslov, ki si ga zapisala ob naročilu.
Poštar paketke dostavlja ob delovnih dneh. Če te ob dostavi paketka ne bo na naslovu, ti bo pustil obvestilce z vsemi podatki, ki jih potrebuješ za prevzem paketka. Tega lahko nato na pošti prevzameš v 15. dneh.

Kaj pa če se pri dostavi zaplete?

V tem primeru smo ti na voljo na info@dressadvice.si. Z veseljem ti bomo pomagali razrešiti težavo in bomo uredili, da bo paket čim prej pri tebi. Za pomoč pri dostavi so ti na voljo tudi na Pošti Slovenije, ki jih lahko kontaktriaš na info@posta.si ali preko brezplačne telefonske številke 080 14 00.

Je za oddajo naročila potrebna prijava?

Za nakup na naši spletni strani se ti ni treba prijaviti oziroma registrirati, ampak le preprosto vpišeš svoje podatke. Lahko pa se seveda registriraš in s tem shraniš svoje podatke za pošiljanje, ki se bodo ob naslednjem naročilu izpolnili sami – manj tipkanja!

Na pomoč! Kako izkoristim vašo promo kodo?

Čisto preprosto! Na en nakup lahko izkoristiš eno promo kodo, in sicer tako, da jo vneseš v okvirček za promo kode na drugem koraku blagajne (podrobnosti o naročilu). Takole izgleda, da ga boš lažje našla:

image001

Kupon lahko vneseš tudi v svoji košarici, in sicer pod Nadaljuj na blagajno. Takole izgleda, da boš lažje našla

image003

Takoj, ko klikneš na gumbek “uporabi kupon”, bi se moral odšteti popust na še ne znižane izdelke. Če se karkoli zaplete, pa lahko vedno pišeš na info@dressadvice.si, kjer ti z veseljem pomagamo.

Vtipkala sem promo kodo za popust, pa se popust ni odštel.

Promo kode za popust žal ne veljajo na že znižane izdelke. Včasih so promo kode veljavne le za določene artikle, je pa to pripisano ob promo kodi.

Če ne najdeš težave, lahko vedno pišeš na info@dressadvice.si, poveš, katero promo kodo želiš izkoristiti, pa bomo skupaj pogledali, kje se zatika.

Lahko oblačila kje osebno prevzamem?

Ekipa Dressadvice.si se vsakodnevno trudi vzpostaviti najboljšo spletno trgovino z oblačili v Sloveniji, zato nimamo namena odpirati fizičnih trgovin. Prav tako v našem skladišču poličke niso urejene za brskanje po njih, zato naročila žal ni možno sprejeti osebno.

Se bomo pa še naprej zelo trudili, da so naročeni izdelki pri tebi, kar se da hitro in so lepo ter varno zapakirani.

Kaj pa, če mi oblačila ne bodo ustrezala, jih lahko vrnem?

Seveda, v roku 14 dni po nakupu piši na info@dressadvice.si in ti bomo posredovali vse podatke za vračilo. Potem imaš še 14 dni časa, da izdelke pošlješ nazaj – če si premisliš, pa jih obdržiš.

Boste prodajali še kakšne druge izdelke?

Vedno in povsod radi slišimo kakšne nove predloge, se potrudimo in izdelke pripeljemo k nam. Imaš predlog, kaj bi v naši spletni trgovini izboljšala, želela videti itd.? Piši na info@dressadvice.si in tvojemu predlogu bomo skušali ustreči 🙂

Mojega najljubšega izdelka ni na zalogi! Kdaj bo spet prispel?

Naša oblačila so unikatna, torej ko izpiše, da artikla ni na zalogi, ga ni mogoče več dobiti. Zato pohiti in naroči svoj izbran artikel, da zaloga ne poteče. Trudili se bomo v kratkem času dodajati nove in s tem unikatne artikle 🙂